Aktuálně

15.6.2024 – přednáška Autistická krize

Zajímá Vás problematika autismu? Chcete si poslechnout nebo diskutovat na téma autistické krize s výborným lektorem Michalem Roškaňukem? Pokud ano, jste srdečně zváni 15. června 2024, od 15:00 hodin, do vestibulu znojemské radnice na Obrokové 1, Znojmo na osvětový seminář o autismu. ⬇️Více info na letáku.⬇️

10.6.2023 – Benefiční fotbal

Opět vás srdečně zveme na charitativní fotbalové utkání, které se koná 10.6.2023 od 13 hodin na hřišti TJ Mackovice. Účastnit se budou domácí fotbalový tým Stará garda Kohouti Mackovice a tým Arabela, který je složen ze známých osobností.

Rádi bychom poděkovali pořadatelům Staré gardě Kohouti Mackovice s podporou nadace Jiřího BJP Procházky – BJP Foundation, který se akce bude osobně účastnit. Výtěžek z této události půjde na podporu autistických dětí a aktivit spolku Buďme v tom spolu. Přijďte se s námi pobavit a podpořit dobrou věc!

Podrobnější informace naleznete v letáku.

 

Poděkování za podporu v roce 2022

Chtěli bychom opět poděkovat městu Znojmu, které nám umožnilo díky dotaci z rozpočtu města v roce 2022 zlepšit činnost našeho klubu, spadajícího pod Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s.

Poděkování - loga

 

4.6.2022 – Benefiční fotbal

Srdečně vás zveme na benefiční fotbalové utkání na podporu našeho spolku Buďme v tom spolu. Akce se koná v sobotu 4.6.2022 od 13 hod na hřišti TJ Mackovice za účasti domácího fotbalového týmu a týmu Arabela složeného ze známých osobností, bližší program viz letáček.
Charitativní fotbalový den proběhne pod záštitou nadace Jiřího BJP Procházky, s podporou obce Mackovice a města Znojma, výtěžek poputuje na podporu autistických dětí a aktivit spolku Buďme v tom spolu. Ze srdce děkujeme! Budeme moc rádi, když se přijdete podívat.

 

Plakát Benefiční fotbal

Poděkování za podporu

Chtěli bychom poděkovat městu Znojmu, které nám umožnilo díky dotaci z rozpočtu města v roce 2021 zlepšit činnost našeho klubu, spadajícího pod Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s.
Zároveň děkujeme za podporu formou dotace Ministerstvu školství a tělovýchovy.

Poděkování - loga

2.4. – Mezinárodní den porozumění autismu

Den 2.4. je den porozumění autismu
Den, kdy si připomínáme, že PAS (porucha autistického spektra) je:
– pro ty, kteří PAS mají, těžké porozumět naší společnosti
– pro ty , kteří o ně pečují, těžké soužití s naší společností
– pro společnost, těžké pochopit, co je to PAS
Symbolem tohoto dne je modrá barva. I my jsme se připojili a oblékli se do modré.
Přesunout se na začátek